dinsdag, november 17, 2009

4000 iPhones gestolen in België

4000 iPhones gestolen in België
dus alleen via officiële kanalen iPhones aanschaffen, anders doet tie ut mss niet ....
Alleen de particuliere markt word nu verziekt, niet klimaat neutraal, echt een blunder kraak ...


Het afgelopen weekend zijn uit een logistiek bedrijf in het Belgische Willebroek 4000 iPhones gestolen. De iPhones waren bestemd voor de Belgische iPhone-provider Mobistar, die al te maken heeft met tekorten, door de grote vraag naar het toestel. De 4000 iPhones zouden samen zo'n 2 miljoen euro waard zijn.


De dieven wisten kennelijk goed waarnaar ze op zoek waren, want de opening in het dak van het logistieke bedrijf zat precies boven de plek waar de lading iPhones stond opgeslagen. Dankzij een brandladder wisten de dieven op het dak te klimmen. Uiteindelijk zullen de dieven niet heel veel hebben aan de iPhones, aangezien de serienummers van de toestellen geblokkeerd zullen worden, waardoor de toestellen onbruikbaar worden.

De politie is een onderzoek gestart, maar tot nu toe ontbreekt elk spoor van de dieven. Provider Mobistar hoopt zo snel mogelijk weer een nieuwe voorraad iPhones te hebben, al zal dit door de inbraak wel wat langer duren. De provider werkt nu al met een wachtlijst voor de toestellen.
One More Thing - 4000 iPhones gestolen in België

Geen opmerkingen: