zaterdag, juli 02, 2011

Jailbreakme.com beta is uitgelekt

Jailbreakme.com beta is uitgelekt

Jailbreakme.com beta is uitgelekt

Al enkele weken weten we dat Comex bezig is met een nieuwe jailbreak voor onder andere de iPad 2 en de iPhone 4. Om deze jailbreak te gebruiken, heb je niet eens een computer nodig. Je hoeft namelijk over enkele dagen alleen maar naar jailbreakme.com te gaan om Cydia op je iDevice te zetten.

Één van de testers van de website heeft bestanden uitgelekt waarmee je alle iDevices met iOS 4.2.1 tot iOS 4.3.3 kan jailbreaken. Dit zijn gemodificeerde pdf-bestanden die misbruik maken van een kwetsbaarheid in Safari. Als je deze bestanden via je iDevice probeert te openen, zal Cydia op je toestel worden geïnstalleerd.

Waarschuwing

De gelekte bestanden bevinden zich nog in een testfase. De eerste stabiele versie van de bestanden zal over enkele dagen op jailbreakme.com verschijnen. We raden jullie aan om de testbestanden niet te gebruiken, omdat hier nog ernstige bugs in kunnen zitten. Als je toch de gok wilt nemen, kan je de bestanden via deze website openen via je iDevice.

VIDEO op de Website te zien!

http://www.iphoned.nl/jailbreakme-com-beta-is-uitgelekt/36012/#utm_campaign=twitter&utm_medium=twitter&utm_source=twitter

Geen opmerkingen: