donderdag, november 25, 2010

de betere spelletjes om te spelen!

Vlammmende Spellen!

Vlammmende Spellen! Spuiten & Slikken mag op Tv misschien schluss, finito oftewel over en uit zijn, (tot maart dan) hier 2.0. gaan wij gewoon stijf uuh hard door. Wij hebben in de aanbieding: spelletjes van vroegah, maar dan Spuiten en Slikken stijl! Lekker nostalgisch zondagavond thuis, alleen dan niet voor de buis. Zeg maar met de vlam in de pijp dwars je huiskamer door!
Het zijn de spelletjes die je als kind altijd deed, maar dan met een spicy twist. Ja... Ja, kun je het nog herinneren, het plezier die je met je vriend(jes) beleefde? Dat nu dus weer, maar nog veel intenser.
Verstoppertje
Eén van jullie is de zoeker, de ander de verstopper.  De verstopper zoekt zijn favoriete plekje op, dus de plek waar hij/zij genomen wil worden, en houdt zich schuil. De zoeker telt tot 50, roept IK KOM en gaat op oorlogspad. De verstopper mag hints geven aan de hand van geile geluidjes of een spoor van seksspeeltjes richting het plekje. Elkaar gevonden? Let the games begin!
Zoentje geven
Eén van jullie heeft een blinddoek om. Degene met de handicap draait met zijn vinger uitgestoken rond en roept: één, twee, drie, vier, vijf, zes, zeven, waar mag ik een lebber geven? Het plekje waar de vinger in, umm laten we het voor deze ene keer netjes houden..uitkomt dus, moet intens gelikt worden. Zo wissen jullie om en om, totdat jullie allebei volledig afgelebberd zijn.

Tikkertje
In deze variant is de tikker de bevelhebber. Hij/Zij bepaalt waar er gelikt moet worden. De tik wordt namelijk vervangen door een lik. De likker rent achter de ontvanger aan. Op de plaats.. mars!
Als er genoeg gelikt is worden de rollen omgedraaid en neemt de ander het bevelhebberstafje over.
Flesje draaien
Nodig: een flesje, kaartjes, een pen en je zinderende zwetende hartstocht. (Ahum) Op de kaartjes schrijf je de plekjes waar jij gestreeld, gelikt etc etc geslagen, geknepen wil worden. Die leg je in een kring, het flesje in het midden en dddddraaien maar!
Blindemannetje
Of vrouwtje natuurlijk. In ieder geval één is blind, nep dan met een blinddoek om en de ander mag erop los gaan kreunen. Aaah, aaah oeee aaaah. Als het blinde mannetje of vrouwtje de kreuner aantikt, worden de rollen omgedraaid en mag de ander zijn oerkreten eruit gooien.
Maar niet voordat het blindemannetje/vrouwtje eerst nog effe flink onder handen is genomen. Als ie dan nog oerkreten overheeft, wordt het spel hervat.

Dat was hem lieve kijkbuiskindertjes. Voor deze week althans, volgende week hebben we weer een nieuwe topper in de aanbieding. Whoeaaaaah

Geen opmerkingen: