maandag, mei 18, 2009

Beha reageert op knappe vent

AMSTERDAM -  Van push-up beha's met water, gel of een pompje kijken we al niet eens meer op.

Slimme BH van lingeriefabrikant Lisca. (foto: Lisca)

Lingeriefabrikant Lisca komt daarentegen met een nieuw soort beha die de verbazing weer hoog oproept: de 'Smart Memory Bra'. Deze slimme beha duwt de borstenpartij omhoog wanneer de lichaamstemperatuur stijgt.

Seksuele opwinding

De 'Smart Memory Bra' trekt zich aan wanneer de lichaamstemperatuur stijgt, door bijvoorbeeld seksuele opwinding, dit meldt de Britse krant The Sun. Het kan dus zo maar gebeuren dat wanneer je over straat wandelt en een knappe vent tegen het lijf loopt, de borsten een niveautje hoger worden gelift.

Het liften zit hem in het speciale schuim dat in de cups zit. De cups zetten namelijk uit wanneer de lichaamstemperatuur stijgt en de borsten worden hierdoor tegen elkaar aan gedrukt. Wanneer de vrouw terugkeert naar haar 'normale toestand', krimpt het schuim en lijken de borsten weer een cupmaat kleiner.

Weersverandering

De lingeriefabrikant ontdekte dit effect per toeval, toen zij een nieuwe beha wilde ontwikkelen die zich aanpast aan de weersveranderingen. De 'Smart Memory Bra', ontworpen door Suzana Gorisek, werd al geïntroduceerd op een lingeriebeurs in Parijs en zal deze zomer voor ongeveer 25 pond in Britse winkels worden verkocht.

Geen opmerkingen: