donderdag, oktober 22, 2009

Exhibitionist in eigen huis

Wild uiterlijk: naaktloper Eric Williamson

Exhibitionist in eigen huis

Eric Williamson kan het nog nauwelijks bevatten. De 29-jarige Amerikaan werd maandagochtend (plaatselijke tijd) opgepakt toen hij naakt door zijn huis liep. Een voorbijganger kon de naakte man zien lopen door het raam. Ze belde de politie die geen moment aarzelde en Williamson achter slot en grendel zette.

Williamson ontkent in alle toonaarden dat hij een exhibitionist is. Het verhaal van de man mag rekenen op grote interesse van de nationale media. Zo vertelde hij FOX dat de politie omstreeks 5:30 aanbelde. "Ik droeg inderdaad geen kleren", bekende de man.

De klacht is afkomstig van een onbekende vrouw, die in alle vroegte met een zevenjarige jongen op straat wandelde. Niet veel later kwam de politie in actie, omdat deze vermoedde dat de naakte man gezien wilde worden. "Dat is niet waar", beklemtoont Williamson.

Justitie in Amerika ontfermt zich over de zaak. Als de man schuldig wordt bevonden, draait hij mogelijk voor een jaar de gevangenis in. (P.S.: Ook in Nederlandse Plaatselijke Politie Verordeningen staan verboden voor het aanstoot geven d.m.v. "gedrag" zoals hierboven beschreven. Vooroorlogs en abject... ) VIDEO!


Geen opmerkingen: