donderdag, februari 04, 2010

Reiki behandelingen bij Reiki Practitioner - Buurtlink aanbieding

Reiki behandelingen bij Reiki Practitioner

door AmsterdamBoomer · op 2 feb 2010 · 25x bekeken 
Aangeboden | Prijs: €50 - 1 uur behandeling met intake gratis

Reiki is een Japanse spirituele helende methode die er voor zorgt dat je je meer verbonden voelt met "het leven". Het uitgangspunt is dat we met onze twee voeten juist altijd op de grond blijven staan en de behandeling ondersteunt dit.

Reiki is een systeem bestaand uit een paar verschillende manieren van toepassingen die je kunt gebruiken om je energetische verbintenis met "het leven" te versterken én het biedt je daardoor veel positieve mogelijkheden.

Je kan Reiki ervaren als een behandeling of je kan het jezelf eigen maken door training zodat je het op jezelf kan toepassen.

Een Reiki behandeling duurt standaard 1 uur en helpt voor specifieke behandelingen van probleem gebieden, maar bovenal is het altijd een manier om volledig te ontspannen.

De klant is te allen tijde volledig gekleed als de behandelaar een vast patroon van helende behandelingen toepast door zijn handen op het lichaam te leggen, of er net boven te houden. Dit wordt van te voren duidelijk afgesproken met de klant in het (standaard) intake gesprek.

Sekse, leeftijd en/of gesteldheid zijn niet belangrijk omdat het lichaam van de klant zelf dit energetisch proces zal sturen. Gedurende de behandeling zal het lichaam alleen de hoeveelheid energie opnemen wat het nodig heeft.

Een Reiki behandeling kan geen effecten geven wat de klant niet wil en de klant hoeft geen kleding uit te trekken. Tevens wordt er geen contact gemaakt met de private delen van het lichaam.

Als een klant wil dat er aan een specifiek lichamelijk en of geestelijk probleem, of aan een bestaande ziekte, wordt gewerkt dan is het te adviseren om drie één uur sessies te boeken met een uitgebreide intake en evaluatie. Reiki kan, en zal nooit, de reguliere medische behandeling vervangen, dit zal ook nooit geadviseerd worden in de praktijk!

Kom eerst eens voor één sessie, met of zonder intake, en ervaar wat het voor je doet. Op verzoek kunnen er referenties gegeven worden.


Voor buurtlink klanten is mogelijk:

1 uur Reiki liggend op behandeltafel - €50
1/2 uur liggend op behandeltafel - €25
Intake / counseling per 1/2 uur - €25
stoel behandeling - zittend 1/2 uur - €25

Buurtlink aanbieding: 1 uur behandeling met intake €50

Voor afspraken:
Bel me op: 06-42301500
mail me op: patrick.bomer@gmail.com

Reiki behandelingen bij Reiki Practitioner - Buurtlink

Usui Shiki Ryoho
Deel dit bericht met anderen: FacebookPlaats dit bericht op eKudosVoeg dit bericht toe op RedditVoeg dit artikel toe aan MSN Reporter

Geen opmerkingen: