woensdag, maart 31, 2010

iTunes 9.1 - not for Jailbroken iPhones !!!

Update: iTunes 9.1

Apple heeft gisteravond een nieuwe versie van iTunes openbaar gemaakt. Als je iTunes dus nu opstart op je pc of Mac krijg je de melding dat er een nieuwere versie van iTunes beschikbaar is. De nieuwe versie van iTunes voegt iPad-ondersteuning toe aan de software. Iedereen die een iPad ontvangt deze weken zal iTunes moeten updaten om te kunnen synchroniseren met de iPad.

iBooks

In iTunes 9.1 kan je boeken synchroniseren, bekijken en ordenen. Deze boeken kan je in de toekomst kopen in de iTunes Store. De boeken kan je waarschijnlijk net zo ordenen zoals je nu al applicaties kan ordenen in iTunes. De boeken kan je dus waarschijnlijk indelen op je boekenplank, waardoor je je favoriete boeken bovenaan kan zetten.

Blackra1n

Apple heeft in de update iets aangepast aan de software waardoor Blackra1n niet goed meer werkt. Dit betekent dat je na de update van iTunes niet meer kan jailbreaken omdat iTunes Blackra1n blokkeert. Ook is het lastig om iPhones en iPods met een jailbreak te synchroniseren, want deze apparaten worden niet goed herkend door de software. Het is dus aan te raden om even te wachten met het installeren van de software als je afhankelijk bent van een jailbreak.

Geen opmerkingen: