donderdag, maart 12, 2009

BNN werft de hele dag leden

BNN werft de hele dag leden - DAG

HILVERSUM (ANP) - BNN staat de hele donderdag in het teken van de Nationale Ledenwerfdag. Directie, medewerkers en presentatoren vertrekken rond het middaguur met bussen en een helikopter het land in om zoveel mogelijk leden te werven. De jongerenomroep wil de grens van 300.000 leden doorbreken om daarmee meer zendtijd binnen te slepen. BNN heeft tot 1 april nog 23.542 leden te gaan.

Presentatoren Sophie Hilbrand en Filemon Wesselink bezoeken Utrecht met rapper Dio. Dennis Storm gaat naar de hogeschool in Breda. In Nijmegen duiken Valerio Zeno en Zarayda Groenhart de kroegen in.

Bekende Nederlanders helpen BNN donderdag een handje. Guus Meeuwis is van de partij in Eindhoven. Dj Fedde le Grand, Gem, Monique Smit en Racoon treden op in Tilburg. BNN bezoekt daarnaast de steden Groningen, Haarlem en Rotterdam.

Volgens omroepvoorzitter Patrick Lodiers zijn jongeren ondervertegenwoordigd in het publieke bestel. ,,Als BNN door kan groeien, kunnen we onze positie verstevigen en meer programma's maken waar jongeren recht op hebben", zegt Lodiers.

Geen opmerkingen: