woensdag, maart 11, 2009

HEBBEN: USB-stick aan sleutelhanger

HEBBEN: USB-stick aan sleutelhanger

Als er één object is dat zich aangetrokken voelt tot zwarte gaten, dan is het de usb-stick wel. Wie weet helpt het als je het ding aan je sleutelhanger kunt hangen.

Usb-sticks zijn geneigd te verdwijnen. Al doe je extra je best om je nieuwe usb-stick veilig op te bergen, toch blijkt-ie standaard door een zwart gat verzwolgen. Met de snelheid van het licht. Iemand zou er eens op moeten promoveren: wat geeft de usb-stick deze uitzonderlijke vaardigheid in foetsie-zijn? Is het zijn afmeting, vorm, functie, of reisgedrag?

Hoe dan ook, LaCie heeft een idee dat mogelijk zou kunnen werken: een usb-stick in de vorm van een sleutel. Als sleutel heb je er natuurlijk helemaal niets aan, en het is ook onbekend of deze usb-stick bestand is tegen verstrooide huiseigenaren die het ding in hun voordeur proberen te steken. Maar als usb-stick zou-ie wel eens het talent kunnen hebben om niet zoek te raken. Of hij verergert het probleem: dat je de voordeur achter je dichttrekt en dan beseft dat je sleutelhanger nog in je thuiscomputer hangt. Handig!

LaCie itsaKey, iamaKey en passKey USB-sticks

Materiaal: metaal
Gegevensoverdracht: USB 2.0
Ontwerp: 5.5 Designers.
Opslagcapaciteit: De itsaKey en iamaKey bieden maximaal acht gigabyte aan flash-geheugen. De passKey heeft een microSD-kaartlezer.
Beschikbaarheid: via de LaCie Online Store, via LaCie Resellers+ en de LaCie Corner
Adviesprijs (incl. btw): vanaf 9,90 euro.
Meer informatie: http://www.lacie.com/

Geen opmerkingen: