zaterdag, juni 20, 2009

Jailbreak je iPhone met firmware 3.0 - RedSn0w - iPhoned.nl

Jailbreak je iPhone met firmware 3.0

Update Redsn0w: Jailbreak je iPhone met firmware 3.0 En we zijn weer Back in Business :-)

Na de release van de nieuwe PwnageTool, heeft het iPhone Dev-Team een aantal uur geleden een nieuwe versie van Redsn0w online gezet. Voorheen was dit programma alleen interessant voor mensen met een iPod Touch, maar vanaf nu hebben ook alle iPhone-gebruikers iets aan dit programma.

Redsn0w biedt namelijk vanaf nu de zelfde dienst als Quickpwn. Je kan door alleen een firmware te selecteren en je iPhone te verbinden met je computer je iPhone jailbreaken.

Firmware 3.0

Het mooie aan deze versie van Redsn0w is dat je ook firmware 3.0 kan jailbreaken. Dit kon sinds gisteren al via de nieuwe PwnageTool, maar veel mensen vinden dat programma een beetje omslachtig. Vanaf nu is het dus mogelijk 0m een iPhone met firmware 3,0 te jailbreaken binnen 5 minuten.

Boodschappenlijstje:

Een tutorial is niet nodig hiervoor. De 3 stappen staan duidelijk beschreven, en ik zou willen zeggen 'Er kan niets misgaan!', maar toch blijft er altijd een risico aanwezig. Doe dit dus alleen als je zelf het idee hebt dat het veilig is.

LET OP:

Als je je iPhone 3G wilt unlocken moet je nog even wachten met het gebruik maken van deze tools. Lees meer hierover op de blog van het Dev-Team.

Update Redsn0w: Jailbreak je iPhone met firmware 3.0 - iPhoned.nl

Geen opmerkingen: