woensdag, juni 03, 2009

Winnend terras Aan de Poel - nu de zon weer trug :-)

Winnend terras Aan de Poel

AMSTELVEEN - Restaurant Aan de Poel in Amstelveen is door de restaurantgids SpecialBite uitgeroepen tot het beste terras van Noord-Holland. Naast het eten wordt ook het interieur en de locatie beoordeeld.

Het oordeel over Aan de Poel: 'op het mooie terras met loungehoek is ook het eten een feest. Alle porties zijn aan de tijdgeest aangepast, dus niet te groot, vol smaak en heel arty op het bord gedrapeerd. De open keuken heeft de Michelin-ster dubbel en dwars verdiend.''Comfortabel en pal gelegen aan de uitlopers van het Amsterdamse Bos, kijk je hier naar de zonsondergang over een spiegelgladde poel, met slechts sporadisch een bootje of een surfer. Verder alleen water, vogels en bomen.

En rust, veel rust! De voormalige sommelier en chef-kok van Ron Blaauw zijn de uitbaters van dit paradijsje, dus dat zit wel goed.'

De verkiezing onder 126 terrassen is gebaseerd op stemmende bezoekers van de website van de gids. De stemmers keken naar de kwaliteit van het eten, de locatie en het uitzicht vanaf het terras, het interieur, de bediening, tafelschikking en het uiterlijk van het terras.

Geen opmerkingen: