zaterdag, augustus 01, 2009

Jailbreak & unlock firmware 3.0.1 - gevaarlijk volgens Apple, maar het kan !!

Jailbreak en unlock firmware 3.0.1

Geplaatst op zaterdag, 1 augustus 2009 om 9:14 uur - door Jan van Kampen

Nieuws

Jailbreak en unlock firmware 3.0.1

Het iPhone Dev-Team heeft via hun blog laten weten dat het jailbreaken en unlocken van firmware 3.0.1 nog steeds mogelijk is. Om dit te doen hoef je zelfs geen nieuwe software te downloaden, want de laatste versie van Redsn0w is in staat de klus te klaren.

Jailbreak

Om firmware 3.0.1 te jailbreaken, moet je dus precies het zelfde doen als bij firmware 3.0. Het enige verschil met met de jailbreak van firmware 3.0 is dat redsn0w firmware 3.0.1 niet zal herkennen. Als het programma vraagt welke firmware je hebt aangeklikt, moet je kizen voor firmware 3.0. Nadat je dit gedaan hebt, zal je geen verdere problemen tegenkomen.

Unlock

De baseband-versie van firmware 3.0.1 is niet anders dan die van firmware 3.0. Dit betekent dat firmware 3.0.1 te unlocken is. Je doet dit door eerst een jailbreak uit te voeren, en daarna via Cydia de laatste versie van Ultrasn0w te installeren. Na een reboot van je iPhone is je iPhone weer simlock-vrij.

Bron: iPhone Dev-Team

Let op: Jailbreaken en unlocken blijft altijd gevaarlijk. Doe dit dus alleen als je zeker van je zaak bent. 

En je de vorige post gelezen hebt over de gevaren volgens Apple http://boomer-log.blogspot.com/2009/08/de-gevaren-van-jailbreaken-volgens.html !!!!

Geen opmerkingen: