vrijdag, augustus 21, 2009

UITKIJKEN ... Internetdaten leidt steeds vaker tot huwelijk


Internetdaten leidt steeds vaker tot huwelijk

vrijdag 21 augustus 2009 09:55

Het bewijs is geleverd: internetdaten werkt. Een kwart van de internetdates leidt uiteindelijk zelfs tot een huwelijk.

Kwart van internetdates loopt uit op een huwelijkKwart van internetdates loopt uit op een huwelijk

Uit een onderzoek naar het internetgebruik onder duizend internetters, blijkt dat een op de zes aan internetdaten doet. Het onderzoek werd gedaan door Synovate, in opdracht van internetaanbieder Online.

Taboe
'Online daten is inmiddels sociaal geaccepteerd. Meer dan de helft van de mensen kent wel iemand die via internet een date heeft geregeld. Daar rust geen taboemeer op,' zegt Hubert Strokosch, directeur van Online.

Internetten lijkt meer kans op succes te bieden dan een avondje in de kroeg. Bijna vier op de tien internetcontacten leidt tot een serieuze relatie en bijna een kwart eindigt zelfs in een huwelijk, zo blijkt uit het onderzoek.

Vrijgezellen
De grootste datingsite van Nederland is www.relatieplanet.nl, met meer dan zeven miljoen unieke bezoekers per maand. Een alternatief is bijvoorbeeld Dinner4eight. Via deze site kunnen vrijgezellen dineren met andere vrijgezellen.

Op www.datingwebsites.nl vindt u een uitgebreid overzicht van de Nederlandse datingsites, ingedeeld per doelgroep. Hier staan ook veel recensies.

Geen opmerkingen: