zondag, augustus 10, 2008

Moord op verjaardagsfeestje Lil' Kim - moorddadig leuk feestje...

Moord op verjaardagsfeestje Lil' Kim - MSN Starlounge

Moord op verjaardagsfeestje Lil' Kim

7-8-08 19:01
Vrouw is doodgeslagen op feestje van rapster

Amerikaanse politie heeft bevestigd dat er zondagavond een moord is gepleegd tijdens het verjaardagsfeestje van Lil' Kim (33) in New York. Ingrid Rivera, een onbekende 24-jarige vrouw uit Queens, was een van de vele gasten, waaronder Missy Elliott en andere sterren, die het fuifje van de jarige rapster bezocht. Woensdag werd Ingrid Rivera dood gevonden op het dak van de New Yorkse karaoke-club.

Volgens de berichten is ze door een stomp object, mogelijk een champagnefles, neergeslagen en letterlijk voor dood achtergelaten. De vrouw was sinds dinsdag vermist opgegeven. Een vriendin van de vrouw vertelt dat Ingrid heel veel zin had om die avond naar het partijtje te gaan. "Ze had zelfs bloemen voor Lil' Kim meegenomen."

Een vriendin van Kim reageerde: Toen ik er was, was alles cool. Maar Kim en ik zijn niet lang gebleven. (celebrities blijven altijd maar even op hun eigen feestje) Alles was in orde toen wij vertrokken." De woordvoerders van Lil' Kim waren nog niet op de hoogte van het voorval. De politie heeft een onderzoek ingesteld.

Geen opmerkingen: