donderdag, oktober 02, 2008

Dochter haatimam wordt paaldanseres - Respect :-)

Elsevier.nl - Weblog - Gek? Dochter haatimam wordt paaldanseres

Weblog Afshin Ellian

Gek? Dochter haatimam wordt paaldanseres

donderdag 2 oktober 2008 09:59


Yasmin Fostok, dochter van een haatimam, in The Sun Yasmin Fostok, dochter van een haatimam, in The Sun

Soms vraag ik me af of de kinderen van radicale personen ook voor een radicale weg kiezen. De zonen van Saddam Hoessein waren even barbaars en radicaal als hun wrede vader.

De dochter van Stalin daarentegen koos niet voor haar vaders ideologie. Wel moet ik toegeven dat de kans dat meisjes in de voetsporen treden van hun wrede vaders, aanzienlijk kleiner is dan bij jongens.

Het Britse dagblad The Sun meldt dat: 'Busty Yasmin Fostok, 27, leads a secret life after rebelling against her fanatical Muslim dad — who rants against Western "depravity".'

Haatimams
Omar Bakri was, voordat hij het land werd uitgezet, één van de beroemde haatimams in Groot –Brittannië. Bakri had en heeft meer lef dan bijvoorbeeld imam Fawaz van As-soennah moskee.

Een tijdje gelden stuurde de Britse regering op advies van de inlichtingendiensten Bakri terug naar zijn geboorteland Libanon. Omdat zijn preken niet alleen in strijd waren met het recht, maar ook omdat ze een gevaar vormden voor de Britse staatsveiligheid.

De aanslagen van 9/11 keurde hij publiekelijk goed. Ook vindt hij dat iedere zedelijke vrouw een burqa moet dragen. Maar wil zijn dochter een burqa dragen?

Dubbelleven
Volgens The Sun wil de dochter van de haatimam niet alleen geen burqa dragen, maar (paal)danst zij zelfs voor publiek. Van burqa naar naakt! Dat noem ik pas evolutie.

Jarenlang leidde zij een dubbelleven. Maar nu wil zij in alle openbaarheid haar opvattingen verspreiden. Yasmin treedt op in de Britse nachtclubs. Zij is paaldanseres geworden. 

Zie hier de botsende waarden: Yasmin: 'I'm willing to go topless if the venue is right.'

De geschrokken vader: 'I am deeply shocked. '

Popster
Ik ben geen liefhebbers van paaldanseressen. Toch begrijp ik waarom Yasmin dit doet. Door openlijk haar lichaam tentoon te stellen, eigent zij zich haar lichaam toe. Haar lichaam is niet van Allah, noch van haar vader.

De volgende vrouw die de wereld van salafisten zal opschrikken, komt uit de familie van Bin Laden Zij heet Wafah en wil popster worden. Een andere vorm van evolutie: van reciteren van de Koran naar popster.

De radicale moslims moeten zich herbezinnen. De fanatieke islamitische opvoeding heeft geen toekomst. De mens is geen slaaf van Allah. De mens wordt vrij geboren en moet met rede worden opgevoed en behandeld. 

Afshin  Ellian

Geen opmerkingen: