dinsdag, november 11, 2008

Freek de Jonge in verbale clinch met Peter R. de Vries

PAROOL: Media - Freek de Jonge in verbale clinch met Peter R.

Freek de Jonge in verbale clinch met Peter R.

Aan tafel bij Pauw en Witteman viel Freek de Jonge tafelgenoot Peter R. fel aan over zijn televisiewerk. Hij noemde de reportages van Peter R. de Vries over Joran 'misselijkmakend'. Foto ANP/Vincent Jannink
AMSTERDAM - Freek de Jonge haalde vrijdagavond in het programma Pauw en Witteman flink uit naar zijn tafelgenoot Peter R. de Vries. Maar de misdaadverslaggever liet zich niet in de hoek zetten. 'Peter R. maakt gehakt van Freek de Jonge', meldt De Telegraaf.

"Hoe kun je vrolijk met een Emmy Award boven je hoofd gaan dansen en blij zijn met de onderscheiding, terwijl er nog steeds een meisje is vermist", aldus Freek tegen de misdaadverslaggever. "Je hebt Joran deel II alleen gemaakt om te scoren. Jij gaat over lijken, het is gewoon misselijk!"

De cabaretier haalde ook nog even de zaak 'Sam Klepper' erbij en beschuldigde Peter R. de Vries er van 'alleen kruimeldieven aan te pakken en de zware criminelen te ontwijken'.

De Vries reageerde woest: "Je weet niet eens waar je het over hebt, man! Je bedoelt Steve Brown. Wat zit je nu te kletsen? Moet ik hier nu echt serieus op in gaan?"



De langere versie van de uitzending waar Freek een indrukwekkend lied ter gehore brengt
Een niet onbelangrijk deel voor de context van de discussie ......


Joran deel II wordt zondagavond om 21:30 uur uitgezonden door SBS6.

Geen opmerkingen: