woensdag, november 12, 2008

'Stevige en ronde billen het mooist' volgens "de nederlander" ....

SpitsNieuws : 'Stevige en ronde billen het mooist'

'Stevige en ronde billen het mooist'

Populair bij Nederlanders zijn stevige billen, maar ook ronde billen kunnen rekenen op de nodige aandacht. We kijken minder snel om naar platte billen, die vinden we het minst mooi. De grootste zorg is een te dikke kont.

Dril, plat, rond, stevig en zelfs samba; er zijn heel veel verschillende vormen en maten als het om billen gaat. Over het mooiste achterste valt dus te twisten, maar uit een onderzoek van Page komt een stevige kont als beste uit de bus. Zo'n 39 procent van de Nederlanders kijkt hier het graagst naar. Ook ronde billen (36 procent) zijn populair bij zowel mannen als vrouwen. Er is weinig animo voor platte billen, met maar 3 procent zijn deze het minst geliefd. Andere afknappers zijn 'zadeltassen' en 'drilbillen'.

Dik

Op de vraag 'waar maak jij je de meeste zorgen om', is het meest gegeven antwoord: te dikke billen krijgen. Opmerkelijk is dat een op de vijf Nederlanders zich nooit zorgen maakt over hun achterste. De rest van de ondervraagden geeft aan dat zich ongerust te maken over: verbranden door de zon, putjes die invallen en de gevreesde sinaasappelhuid. Natuurlijk hebben we er ook wat voor over om de billen te houden. Bijna de helft (47 procent) gebruikt zacht toiletpapier. Een vijfde van de ondervraagden verzorgt zichzelf met vochtig toiletpapier en slechts 13 procent smeert de bips in met bodylotion of crème. Zo'n 26 procent heeft er nooit bij stilgestaan om hun billen te verzorgen, 20 procent begint er niet aan.

Gebruikt

Zonder er teveel over na te denken, zijn de billen het meest gebruikte lichaamsdeel. De meeste mensen zitten per dag gemiddeld vijf tot zes uur op hun kont. Voor sommigen duurt een zitdag zelfs langer, namelijk acht tot tien uur (20 procent). Een kleine groep mensen (6 procent) zit minder dan drie uur per dag. Hoewel Nederlanders het grootste deel van de dag op hun werkplek zitten, is dit de minst geliefde zitplek. Verreweg de meeste mensen (69 procent) zit thuis op de bank het lekkerst. Zo'n acht procent zit graag in een jacuzzi en vijf procent aan de keukentafel. De beroepsgroep die de mooiste kont heeft, is volgens het merendeel (61 procent) de fitnessinstructeur. Beroepen waarbij veel gezeten wordt als kantoorbanen, schoonheidsspecialist en advocaat, scoren minder hoog.

Geen opmerkingen: