woensdag, juli 16, 2008

$17.000 voor drie maanden bedrust bij NASA :-)

MSN Geldzaken | $17.000 voor drie maanden bedrust bij NASA | Money Madness

$17.000 voor drie maanden bedrust bij NASA


Het begrip 'money for nothing' krijgt een nieuwe betekenis. De Amerikaanse ruimtevaartorganisatie NASA is op zoek naar proefkonijnen die letterlijk met niets doen geld willen verdienen. Wetenschappelijk verantwoord natuurlijk…

Amerikanen die het wel wat lijkt om negentig dagen in bed door te brengen kunnen zich aanmelden bij NASA. Die wil met de proef een aantal gevolgen van het ontbreken van zwaartekracht simuleren. Vrijwilligers hoeven alleen maar in bed te liggen en niks uit te voeren. De langslapers zullen tijdens hun horizontaal verblijf ook bezoek krijgen van verschillende astronauten.

De tekst van de wervingsadvertentie luidt als volgt: "Om personen te kunnen bestuderen in een omgeving die gewichtloosheid benadert, betaalt NASA $17.000 aan proefpersonen om 90 dagen in bed te blijven. De studie wordt uitgevoerd volgens het standaard 'Bed Rest Project'-model en zal plaatsvinden op de Texas Medical Branch universiteit in Galveston, Texas. Deelnemers zullen tijdens de duur van de studie in een speciaal onderzoeksgebouw verblijven en krijgen een zorgvuldig gecontroleerd dieet".

Bron: Femalefirst.co.uk

Geen opmerkingen: