maandag, juli 21, 2008

Toerist slaat dochtertje in coma

Toerist slaat dochtertje in coma - maandag 21 juli 2008 - DePers.nl

Toerist slaat dochtertje in coma

Gepubliceerd: vandaag 06:47
Update: vandaag 08:39

Een Fransman heeft in Roma zijn vierjarige dochter in coma geslagen. De vader sloeg haar hoofd zo hard tegen de stenen sokkel van een monument dat het meisje in coma raakte. Dat maakte de politie zondag bekend.

De toestand van het meisje is stabiel maar zeer kritiek. De politie heeft de man in hechtenis genomen.

Vreemd
Een toerist uit Canada waarschuwde de politie toen hij merkte dat de man zich uitermate vreemd gedroeg met het kind. Het meisje was aan het huilen en schreeuwen. De man hield het kind op een ongezonde manier vast, aldus de politie.

Hoofd
Toen een agente de man naar zijn identiteitsbewijs vroeg begon hij zijn dochtertje met haar hoofd tegen de steen te beuken. De Canadese toerist nam het kind in bescherming, de agente probeerde op haar beurt de man vast te grijpen en vroeg om versterking.

Ontsnappen
De man trachtte te ontsnappen, maar kon worden tegengehouden door voorbijgangers. Daarop wilde de man zijn eigen hoofd tegen het steen aanknallen, maar dat werd voorkomen. In de rugzak van de man vond de politie medicijnen die erop duiden dat de man onder psychiatrische behandeling was.

Turkije
De moeder, die op vakantie was in Turkije en dacht dat haar man en dochter thuis in een voorstad van Parijs waren, heeft meteen het vliegtuig naar Rome genomen toen zij door de politie werd gebeld

Geen opmerkingen: