maandag, juli 21, 2008

Topless badgasten opgepakt

Topless badgasten opgepakt - maandag 21 juli 2008 - DePers.nl

Topless badgasten opgepakt

Topless badgasten opgepakt
De stranden van Dubai zijn niet langer veilig voor hardcore zonaanbidders. Wie iets te wulps gekleed gaat of zelfs topless zont in het oliestaatje wordt gearresteerd. Inmiddels zijn 79 strandgasten opgepakt.  

De strandpolitie spoort de "onzedelijke badgasten" op via wachttorens en undercoveroperaties. Aanleiding voor de zedencampagne vormde de aanhouding van een Brits koppel. Zij hadden begin deze maand seks op een openbaar strand.   

De 79 mensen die de afgelopen dagen werden opgepakt kregen van de politie te horen dat hun gedrag storend is voor de vele families met kinderen op de stranden. Met waarschuwingsborden worden strandgangers aangemaand om niet topless te zonnen en zich niet om te kleden op het strand.

In de traditionele moslimstaat waar machtige oliesjeiks de regie in handen hebben worstelt men met de morele zeden en het de westerlingen zo aangenaam mogelijk maken. Dubai moet een feeststaat zijn voor de westerse toerist, maar tegelijkertijd mag de islamitische zeden daar niet onder lijden. Vele traditionele moslims hebben het gevoel dat hun zeden en gebruiken moeten wijken voor die van Westerse toeristen.
Trefwoord: Dubai

Geen opmerkingen: